<div style="display:inline;"> <img height="1" width="1" style="border-style:none;" alt="" src="//googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/996308144/?value=0&amp;guid=ON&amp;script=0">

Retargeting

Hva er retargeting?nr02stor

Retargeting, også kjent som remarketing, er en form for nettannonsering som hjelpe deg å holde ditt merkenavn og produkter synlig for trafikk som foreløpig ikke har ført til salg, etter at de har forlatt din nettside. For de fleste nettsider, så er det kun 1-2% av trafikken som konverterer på første besøk. Retargeting er et verktøy for å hjelpe bedrifter å nå de 98-99% av brukere som ikke konverterer med én gang. 

Hvordan fungerer retargeting?

Retargeting er en cookie-basert (Informasjonskapsel) teknologi som bruker en enkel Javascript kode for å anonymt "følge" dine besøkende overalt på nettet.

Det virker på denne måten: Du plasserer en liten kodesnutt på din nettside (Denne koden blir noen ganger referert til som en tracking pixel). Koden, eller pixelen, er ikke merkbar for dine besøkende og vil ikke gå utover ytelsen på nettsiden din. Hver gang en ny besøkende kommer til din side, legger koden igjen en anonym informasjonskapsel. Senere, når dine besøkende med denne informasjonskapselen surfer rundt på nettet, vil informasjonskapselen gi beskjed til din retargeting leverandør når de skal vise annonser, som sikrer at dine annonser kun blir vist til de som tidligere har besøkt din side.

Retargeting-Infographics

Retargeting er så effektivt, fordi det fokuserer annonseringsforbruket på brukere som allerede er kjent med merket ditt og nylig har vist interesse. Det er grunnen til at de fleste som bruker retargeting ser en høyere ROI enn i de fleste andre digitale kanaler.

Når virker retargeting?

Retargeting is a powerful branding and conversion optimization tool, but it works best if it’s part of a larger digital strategy.

Retargeting virker best i samarbeid med såkalt inbound eller outbound marketing og det virker selvfølgelig med eksisterende trafikk. Strategier som involverer innholdsmarkedsføring, AdWords eller annen rettet markedsføring fungerer glimrende for å øke trafikken, men de hjelper ikke med konverteringsoptimalisering. Retargeting er rett og slett det å utnytte trafikken man har best mulig, men det øker ikke antall nye besøkende. Den beste måten å gjøre det på, er å bruke ett eller flere verktøy for å drive trafikk og deretter bruke retargeting for å få mest mulig ut av den trafikken. 

Interessert i å begynne med dette? Ta kontakt:

Post:
Findex AS, Postboks 15 Pindsle, 
3249 Sandefjord

Telefon: 
33 52 34 26

E-post:
post@findex.no