<div style="display:inline;"> <img height="1" width="1" style="border-style:none;" alt="" src="//googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/996308144/?value=0&amp;guid=ON&amp;script=0">

Findex-metoden: En utprøvd og sikker metode for å sette salg på nettet i system

Du har etablert en vellykket nettbutikk, men har møtt taket: Salget har stagnert, og du har problemer med å vokse. Det er her Findex-metoden kommer inn i bildet. Vi bruker samme metode for alle våre kunder, og vet at den fungerer.

Mer enn bare "best practices"

Vi får ofte spørsmål om vi kan by på noen "kjappe triks" for å sikre suksess over natten på nettet. Noen åpenbare tips har vi selvfølgelig, men vi vil alltid advare en nettbutikk mot å hoppe rett på virkemidlene før strategien er klar. Findex forvalter et sett med metoder for å sikre nettbutikken så stor markedsandel som overhode mulig. Før disse metodene implementeres, gjennomgår vi nettbutikkens strategi. Dette er en veldefinert, systematisk prosess som baserer seg på noen enkle og klare steg vi må gjennom først. 

Findex-metoden

Findex-metoden er en prosess som skiller seg betydelig fra andre markedsføringsprosesser man finner på markedet.

Findex-metoden er forankret i bedriftens strategi. Hvis bedriftens strategi er uklar, jobber vi med å klargjøre den først. Metoden baserer seg på analyser, og konkrete, tallfestede mål. Slik er det enkelt å se om målet er nådd og om prosjektet er en suksess eller en fiasko. Før vi går igang med et prosjekt, gir vi deg vår garanti om at prosjektet kommer til å bli en suksess. 

Vi gjetter aldri, og tar aldri ting på sparket. Vi byr ikke på kjappe quick-fixes og trykker ikke på noen magiske knapper. Analysene våre er et resultat av hardt arbeid, og det er derfor vi så skråsikkert kan gi deg en garanti før vi går igang med å implementere virkemidlene i Findex-metoden.

Implementering av virkemidlene våre krever både intelligens, erfaring og kunnskap om en rekke fagområder: Bedriftsstrategi, markedsføring, IT-infrastruktur og programmering. Dette er det vi gjør hver eneste dag for kundene våre.

Hvem passer Findex-metoden for?

Vi jobber for middels store nettbutikker. Den typiske kunden vår har 10-20 ansatte og 30-50 millioner i omsetning, god økonomi og alt "på stell".

Vi ser at løsningene våre fungerer best for organisasjoner som ikke sliter med økonomien eller har andre problemer.

Første trinn i Findex-metoden er å klarlegge nettbutikkens strategi, og utrede denne strategien i forhold til virkeligheten:

  1. Kartlegging av strategi. Hva er bedriftens langsiktige mål, og hvordan defineres suksess? 
  2. Analyse av strategien og markedet (konkurrenter, publikum og potensiale).
  3. Teknisk analyse med tanke på hvilke muligheter man bør gripe for å posisjonere seg på nettet. Blant annet infrastruktur, domenestrategi og sosiale medier-strategi.

Strategien ender opp med 90-dagers-mål, som danner grunnlaget for implementeringen.

Andre trinn i Findex-metoden er å implementere tiltak for å 

  1. gjennomgå eksisterende markedsføringskanaler (og si opp alt som ikke virker),
  2. implementere nødvendige tiltak for å nå neste 90-dagers-mål,
  3. måle og rapportere alle tiltak til nettbutikken ledelse.

Så, hvordan kommer du igang?

Last ned guidene våre

For å hjelpe bedrifter med internettmarkedsføringen, har vi laget noen gode oppskrifter på hva man skal gjøre. Og ikke minst -- hva man må unngå å gjøre. Disse guidene er helt gratis, og kan lastes ned med én gang.

Vi anbefaler spesielt følgende guider:

Last ned Grensesprengende epostmarkedsføringstatistikker

 

Guide til Google Shopping

 

Samarbeid med oss

Hvis du vil at vi skal utarbeide en strategi for nettbutikken din og dramatisk forbedre lønnsomheten på markedsføringstiltakene dine, ser du nærmere på aktiviteter-siden vår. Deretter kan du kontakte oss for å komme igang.